de Stadskeuken

de Stadskeuken van Arnhem

de Stadskeuken van Arnhem

De Stadskeuken is een ontmoeting- en activiteitenlocatie in het centrum van Arnhem dóór en vóór initiatiefnemers die zich inzetten voor hun leefomgeving. In samen-werking met elkaar organiseren we bijeenkomsten, gezamenlijke maaltijden en activiteiten. Iedereen kan en mag bijdragen.


De Stadskeuken is o.a. het thuis voor De Bomenbond, Regenative Culture Cafe, het plantenasiel, Lets Arnhem, het bijenproject, het creatief café, de klup voor kinderen en ouders, het jongerentoezichtteam, aanschuifmaaltijd ‘wat de pot schaft’, Arnhems Peil, EDSP ECO en meer lokale initiatieven.


In de Stadskeuken worden regelmatig leuke activiteiten, georganiseerd door mensen zoals jij. Klik op de knop hieronder om de agenda van de Stadskeuken te bekijken.de Stadskeuken van Arnhem - Gezellig voor iedereen

Je kan op verschillende manier aanhaken bij De Stadskeuken, bijvoorbeeld als vrijwilliger, initiatiefnemer of deelnemer van activiteiten. We hebben daarnaast mensen nodig die bijdragen aan organisatie, beheer en bestuur. Je kan ook incidenteel gebruik maken van de ruimte zonder deel uit te maken van De Stadskeuken. In dat geval betaal je een onkostenvergoeding voor het gebruik. Met deze vergoeding maak jij lokale initiatieven mogelijk en daarmee draag je toch bij.


Wil je meer weten of iets organiseren? Kom dan een keertje langs op woensdag of vrijdag, of stuur ons een mailtje: stadskeukenarnhem@gmail.com

INFO

www.destadskeukenarnhem.nl

Homepage \\ De Stadskeuken Arnhem


Beschikbaar voor Zakelijke Activiteiten

Info \\ Vergaderen & Evenementen


Adres van de Stadskeuken Arnhem

Adres \\ Beekstraat 40, Arnhem


de Stadskeuken in Arnhem - Eten wat de pot schaf
de Stadskeuken Arnhem - Vergaderen en Evenementen