de Onderstroom

de OnderStroom Online

Nieuwsbrief Arnhems Peil - de OnderStroom

De Onderstroom is een initiatief van Bloei in Arnhem, De Stadskeuken, Rozet, Stichting Arnhems Peil en Pomphuis Beekhuizen. Rozet biedt met KennisCloud een platform voor open toegang tot kennisbronnen en kennisdeling. Zo komen we samen tot nieuwe inzichten. Delen is het nieuwe vermenigvuldigen!


De Onderstroom vindt iedere derde vrijdag van de maand plaats in de Stadskeuken, elke keer over een ander onderwerp. De eerstvolgende in het nieuwe jaar is op vrijdag 17 januari 2020. Wil je op de hoogte blijven van de agenda van De Onderstroom Ontmoeting? Meld je aan voor de nieuwsbrief De Onderstroom Online.


In de eerste OnderStroom Online Nieuwsbrief editie leest u over het LuchtData Project (samen fijnstofmeters bouwen) en de workshops die gepland staan voor de aankomende weken, de voortgang van onze strijd tegen de biomassacentrale van Veolia op het IPKW, de landelijke acties die we ondernemen tegen de inzet van houtige biomassa voor energieproductie, de eerste Onderstroom ontmoeting op 20 december in De Stadskeuken waar we de Arnhemse Luchtkwaliteit zullen bespreken, de voortgang die we geboekt hebben t.a.v. het bomenbeleid van de gemeente Arnhem, de projecten waar u aan kunt deelnemen, een kort rondje politieke acties van de afgelopen maand en nog veel meer. De tweede editie is in de maak. Meld je aan: