Plastic Recycle Project

Sealiberty Plastic Recycle Project


Onze anti-plastic campagne is een van onze nevenprojecten. Wanneer we reizen, raken we betrokken bij de lokale bevolking om strandschoonmaak te organiseren.
Ons doel is om een ​​plastic recycle-machine te ontwikkelen die surfplanken van plastic kan maken. Mensen die voldoende plastic afval inleveren dat ze van het strand hebben verzameld, krijgen een gratis surfplank.


Ook proberen we bedrijven voor te lichten over het gebruik van kunststoffen en te laten zien dat er een groep consumenten is die dingen anders wil. We doen dit op een positieve manier door ons standpunt uit te leggen en een gesprek aan te gaan over overbodig gebruik van plastic. Bedrijven reageren altijd positief en staan ​​open voor onze ideeën. Soms worden we uitgenodigd voor een vergadering van een bedrijf over plasticgebruik om onze ideeën voor het verminderen van plastic te delen.
We hebben het gehad over plastic producten van Rode Kruis, Coop, Jägermeister, Kruidvat, Jumbo. We hebben ook ervaren dat mensen niet door het onderwerp te bespreken, maar alleen het goede voorbeeld geven, hun gedrag met plastic producten aanpassen. Dit is iets dat we iedereen kunnen adviseren, het kost iets meer moeite om plastic te vermijden, maar het is een gelegenheid om mensen om je heen stilletjes te beïnvloeden zonder ze lastig te vallen met je ideeën en idealen.INFO

Sealiberty Plastic Recycle Project

Homepage  \\ Sealiberty.com


EDSP ECO Projects

Info \\ EDSP ECO Projects


The Ocean Cleanup Project

Homepage \\ the Ocean Cleanup